Laat je meevoeren over het sprankelende water, dwaal door de bossen en duik in de fascinerende geschiedenis van de Gouden Eeuw. Het Loosdrechts Plassengebied heeft alles in huis voor een fantastische tijd met familie of vrienden. Laat de stad achter je en ontsnap naar een bijzondere plek waar optimaal genoten kan worden van natuur, cultuur en water.

Om de boodschap van het Loosdrechts Plassengebied over te brengen is gekozen voor online-audio in een deel van Nederland, met een targetting op de doelgroep 30 – 65 jaar.

De commercial wordt gehoord door luisteraars die online, dus via internet, luisteren naar een zender van het Galio-platform in het omkaderde gebied hiernaast. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
Dus luistert een V/M tussen de 30 en 65 jaar in het omkaderde gebied, dan hoort deze luisteraar de commercial van het Loosdrechts Plassenbied. Luistert deze persoon buiten het omkaderde gebied, dan hoort deze de commercial niet.

Wil je meer informatie over adverteren via de radio in een bepaald gebied, stuur dan een mail aan Ries van Kuijk, hij vertelt je alles over de vele mogelijkheden van online-audio.

De campagne van het Loosdrechts Plassengebied is o.a. te beluisteren via onderstaande stations, klik op de button om te luisteren.