Om de boodschap van het Loosdrechts Plassengebied over te brengen, werd gekozen voor een online-audiocampagne in mei 2022, met targeting op de doelgroep 30 – 65 jaar.

De commercial wordt alleen gehoord door luisteraars die online, dus via internet, luisteren naar een zender van het Galio-platform.
Dus luistert een V/M tussen de 30 en 65 jaar in het omkaderde gebied, dan hoort deze luisteraar de commercial van het Loosdrechts Plassenbied. Luistert deze persoon buiten het omkaderde gebied, dan hoort deze de commercial niet.

In de grafiek hieronder zie je dat het aantal unieke bezoekers aan www.loosdrechtsplassengebied.nl in mei 2022 is verdrievoudigd t.o.v. 2021. Ook steeg het aantal ’terugkerende bezoekers’.
De investering voor 1 maand online-audio was € 5.000,-.

Wil je meer informatie over adverteren via de radio in een bepaald gebied, stuur dan een mail aan Ries van Kuijk, hij vertelt je alles over de vele mogelijkheden van online-audio.

De campagne van het Loosdrechts Plassengebied is uitgezonden via onderstaande stations. Wil je een radiostation beluisteren, klik dan op de button.